Lauatennise välilaud Cornilleau 100X Cross Outdoor

535.00

Üksi mängitav

Cornilleau välilaud Cornilleau 100X Crossover Outdoor.

Cornilleau on Euroopa suurim lauatenniselaudade tootja, olles disaininud ja tootnud kõrge kvaliteediga lauatenniselaudu juba 60 aastat. Rohkem infot selle laua kohta loe siit

Mõõtmed mänguasendis: 275cm pikkus x 153cm laius x 77cm kõrgus
Mõõtmed kokkupandult: 155cm kõrgus x 161cm laius x 75cm sügavus
Mõõtmed transpordipakendis: 100 x 1571 x 1414, kaal pakendis 56kg

Euroopa standard klass D

Made in France

Vaata lauast videot

Seda lauda saab panna vastumängu asendisse ehk jätta üks lauapool ülesse. See võimaldab mängida ka üksinda!

Komplekti kuulub võrk. Juurde soovitame osta lauale vihma ja tolmu eest kaitsva katte Sport või Premium  ning spetsiaalsed välistingimustes vastupidavad reketeid, laua puhastuseks puhastusainet Spray ning spetsiaalseid, vähe raskemaid õuepalle

Selle mudeli lauaplaatide värvitoonid: hall või sinine

NB! Selle laua transport üle Eesti tasuta! Transport toimub uksest-ukseni(ei toimetata hoonesse sisse)

Kokkumonteerimise juhend

Vaata õuelaudade võrdlustabelit siit

 

Loe edasi

Detailinfo

Omadused

Sissetõmmatav ja reguleeritav võrk on pingutiga ehk võrgu tekstiili saab lihtsalt pingule tõmmata. Kui olete oma laua avanud, keerake võrgupostid lihtsalt lahti ja need avanevad oma kohale ning on mänguvalmis. Võrgu tekstiil ei muutu aja jooksul lõdvaks.

Pallide ja reketite hoidmine

100X-l on mugavad reketite ja pallide hoidikud. Oma reketid ja pallid saate hoida laua külgedel olevates hoidikutes.

Lihtne jalgade reguleerimine

100X laua kõrguse reguleerimiseks keerake lihtsalt jala alumist osa. See lihtne tehnika garanteerib, et teie laud on täiesti loodis.

Vastumängija

Oma 4 mm paksuse vaiguga kaetud laminaadist mängupinnaga saab 100X lauda kasutada vastumängijana ehk mängida üksinda, tõstes ühe lauapoole ülesse. Suurepärane laud sõprade või perega lauatennismängu nautimiseks.

Pimestamisvastane kate

Päikese käes mängimiseks on lauaplaadid töödeldud matiks, et vähendada peegeldamist. 100X lauale kantud SOFTMAT-viimistlus vähendab päikesekiirte intensiivsust kolm korda võrreldes tavalauaga.

Paks raam paneeli sirgena hoidmiseks

Raam on metallkonstruktsioon, mis toetab mänguplaati. Laiemad raamid tagavad, et mängupind püsib kauem tasane. 100X raam, nagu kõigi Cornilleau välilaudade raam, on valmistatud alumiiniumist, korrosioonikindlast sulamist, mis sisaldab terast, alumiiniumi ja tsinki, mis on tuntud oma suure vastupidavuse poolest. 40mm laiusena on 100X laua raam piisavalt lai, et tagada lauaplaadile tasane pind.

Eriti vastupidavad materjalid

Vaiguga kaetud laminaatplaat on loodud vastu pidama ka kõige karmimatele katsetustele. Tugev vihm, lumi, äärmuslik kuumus – see püsib sama iga ilmaga. Reketilöögid ja muud mõjud ei jäta jälge. Kõigile 100X laudade valmistamisel kasutatud metallidele on antud korrosioonivastane kate ja nende vastupidavus on tugev. Pole juhus, et 100X-l, nagu kõigil meie välilaudadel, on 10-aastane garantii.

Turvaline lukustussüsteem

100X lauatenniselaual on vastavalt kehtivatele standarditele 8 lukustuspunkti. See süsteem tagab, et paneelid jäävad mänguasendis täiesti horisontaalseks ja ladustamisasendis täiesti vertikaalseks. Selle aktiveerimiseks vajutage lihtsalt laua külgedel olevaid nuppe.

Kompaktne laud – vähem massi, rohkem ohutust

Cornilleau patenteeritud COMPACT TECHNOLOGY® voltimissüsteem vähendab laua tasakaalu kaotamise ohtu ning muudab teie laua avamise ja sulgemise lihtsamaks. Pärast kokkupanekut on selle eeliseks võrreldes tavalauaga see, et võtab vähem ruumi ja seda on lihtsam käsitseda. Manööverdusvõime

Laual on eriti suuremõõdulised 200mm läbimõõduga topeltrattad. Liigutage oma lauda kuhu iganes soovite ja sõidutage seda kerge vaevaga suvalisel pinnakattel. Cornilleau laudade ülisuured topeltrattad pakuvad hulgaliselt eeliseid. Nad ületavad takistused hõlpsasti, liiguvad sujuvalt üle igasuguse maastiku ja on erakordselt väledad, hõlpsasti manööverdatavad ja stabiilsed teatud keerulistes olukordades, näiteks keerates kitsas nurgas ringi, et sõidutada seda teile sobivasse kohta laua ülespanemiseks

 

Sulle võib meeldida ka…