Lauatennise välilaud Cornilleau 400X Cross Outdoor

760.00

Kõrge kvaliteediga
Tugev võrk
Üksi mängitav

Cornilleau on Euroopa suurim lauatenniselaudade tootja, olles disaininud ja tootnud kõrge kvaliteediga lauatenniselaudu juba 60 aastat. Rohkem infot selle laua kohta loe siit

Mõõtmed mänguasendis: 275cm pikkus x 153cm laius x 77cm kõrgus
Mõõtmed kokkupandult: 155cm kõrgus x 161cm laius x 75cm sügavus
Mõõtmed transpordipakendis: 120 x 1571 x 1414, kaal pakendis 72kg

Euroopa standard klass C

Selle mudeli lauaplaatide värvitoonid: hall või sinine

Made in France

Vaata lauast videot

Seda lauda saab panna vastumängu asendisse ehk jätta üks lauapool ülesse. See võimaldab mängida ka üksinda!

Komplekti kuulub võrk. Juurde soovitame osta lauale vihma ja tolmu eest kaitsva katte Sport või Premium  ning välistingimustes vastupidavad reketeid, laua puhastuseks spetsiaalset puhastusainet Spray ning erilisi, vähe raskemaid õuepalle

NB! Selle laua transport üle Eesti tasuta! Transport toimub uksest-ukseni(ei toimetata hoonesse sisse)

Kokkumonteerimise juhend

Vaata õuelaudade võrdlustabelit siit

 

Loe edasi

Detailinfo

Omadused

Sellel laual on punktide loendurid. Kes saab esimesena üksteist punkti ja võidab mängu? Nüüd saavad kõik skoori teada – ilma et unustate vahepeal punktiseisu. Kui eelistate neid mitte kasutada, keerake need lihtsalt laua plaadi alla.

Sissetõmmatav ja reguleeritav pingutiga võrk

Sissetõmmatav ja reguleeritav võrk on pingutiga ehk võrgu tekstiili saab lihtsalt pingule tõmmata. Kui olete oma laua avanud, keerake võrgupostid lihtsalt lahti ja need avanevad oma kohale ning on mänguvalmis. Võrgu tekstiil ei muutu aja jooksul lõdvaks. Pallide ja reketite hoidik Reketid ja pallid saate laua külgedel asetsevates hoidikutes. Alustage mängu alati, millal soovite – palle ja reketeid pole vaja otsima minna.

Ülilihtsalt reguleeritavad jalad

400X laud on varustatud uudse süsteemiga, mis muudab selle jalad laua loodi panekuks hõlpsasti reguleeritavaks. Laua õigele tasemele seadmiseks keerake lihtsalt valijat – pole vaja pingutada! Lauda pole vaja tõsta, sest mehhanism ei ole otse jala küljes ega põranda otseses kokkupuutes.

Vastumängija

Oma 5 mm paksuse vaiguga kaetud laminaadist mängupinnaga saab 400X lauda kasutada vastumängijana. Ükskõik, kas teile meeldib mängida koos sõprade või perega, on 400X laud, mis sobib nii algajatele kui ka kogemustega mängijatele

Pimestamisvastane kate

Sellel laual saate mängida ka päikese käes, ilma et päike peegeldaks. 400X lauale kantud SOFTMAT-viimistlus vähendab päikesekiirte intensiivsust kolm korda võrreldes tavalauaga.

Pöörlevad suured rattad

Kõik aiad ei ole täiesti ühtlasel pinnasel, kuid teie laual peab olema tasane mängupind. Jalgade allservas olevate pöörlevate patjadega kohandub 400X igat tüüpi põrandaga. Pange oma laud üles igal pool kus soovite, ilma et see kahjustaks teie mängu kvaliteeti. Muru, muld, kruus, liiv – olenemata maastikust saate laua alati kerge vaevaga loodi!

Lai raam lauaplaadi sirgena hoidmiseks

Raam on metallkonstruktsioon, mis toetab lauaplaati. Laiemad raamid tagavad, et plaat püsib kauem tasane. 400X raam, nagu kõigi Cornilleau välilaudade raam, on valmistatud alumiiniumist, korrosioonikindlast sulamist, mis sisaldab terast, alumiiniumi ja tsinki, mis on tuntud oma suure vastupidavuse poolest. 50 mm raam on piisavalt lai, et tagada lauaplaadi tasasus.

Ohutus ja vastupidavus

Vaiguga kaetud laminaatplaat on loodud vastu pidama ka kõige karmimatele ilmastikutingimustele. Tugev vihm, lumi, äärmuslik kuumus – see peab vastu iga ilmaga. Ka reketilöögid ja muud mõjud ei jäta plaadile jälge. 400X laudadel kasutatud jalgade konstruktsioon on kaetud korrosioonivastase kattega. Pole juhus, et 400X-l, nagu kõigil meie välilaudadel, on 10-aastane garantii.

Ainulaadne lukustussüsteem

400X laual on 16 lukustuspunkti. See püsib ideaalselt paigas, nii mängu- kui ka hoiukohas. See patenteeritud süsteem tagab esmaklassilise ohutuse. 400X-l on hõlpsasti ligipääsetava nupu abil lauda lihtne kokku panna ja avada. Sellel on lisaks sisseehitatud turvafunktsioon – see blokeerub 65- kraadise nurga all, kui laua lahtitegemisel ei hoita nuppu enam all.

Kompaktne laud – vähem massi, rohkem ohutust

Cornilleau patenteeritud COMPACT TECHNOLOGY® voltimissüsteem vähendab laua tasakaalu kaotamise ohtu ning muudab teie laua avamise ja sulgemise lihtsamaks. Kokkupanekul võtab laud vähe ruumi. Laual on 2 pidurit, mis võimaldab lauda stabiilselt fikseerida paigale.

Manööverdusvõime

Laual on eriti suuremõõdulised 200mm läbimõõduga topeltrattad. Liigutage oma lauda kuhu iganes soovite ja sõidutage seda kerge vaevaga suvalisel pinnakattel. Cornilleau laudade ülisuured topeltrattad pakuvad hulgaliselt eeliseid. Nad ületavad takistused hõlpsasti, liiguvad sujuvalt üle igasuguse maastiku ja on erakordselt väledad, hõlpsasti manööverdatavad ja stabiilsed teatud keerulistes olukordades, näiteks keerates kitsas nurgas ringi, et sõidutada seda teile sobivasse kohta laua ülespanemiseks

Sulle võib meeldida ka…